Tack till alla som besökte Junsele!

Medlemsträffarna i Junsele varade i år under två helger, vilket gjorde att anmälningarna var mer utspridda. Nytt för i år var att Bertil ordnade spår med björnvittring åt oss. Dessa var mycket uppskattade och vi fick många goda råd och tips att tänka på vid spårning, ex hur man ska agera när hunden tappar spåret. Hur man arrangerar och tränar på viltstörning. Vi planerar att utöka spårdelen nästa år då alla var mycket positiva och hundarna tyckte det var jätteskoj.

Det var överlag ganska unga hundar som testades och resultatet blev en godkänd men många lovande framtidslöften som ska bli spännande att se nästa år.

Stort tack till er som kom dit och gjorder vår medlemsträff så trevlig och ett mycket stort tack till Bengt och Bertils engagemang för att ge varje ägare och hund en positiv björnupplevelse i Junsele. Tack till Junsele Camping för fint boende och trevlig personal.   

Vi har redan börjat planera för nästa år och tidpunkten kommer preliminärt att vara sista helgen i maj och ev första helgen i juni. Hoppas vi ses då!

  

Tillbaka

Fler bilder