Laikanytt

Junsele 2014

Hej på er!

Läs mer

LAIKAKLUBBENS LOTTERI 2014

Då var det åter dags för årets lotteri med ett prisbord som är bättre än aldrig förr. Lotteriet är en otroligt viktig inkomstkälla för Svenska Laikaklubben för att vi skall ha råd att anordna alla aktiviteter samt ge ut Laikabladet, så passa på att ge klubben ett bidrag samtidigt som …

Läs mer

Vinnaren av ett björntest i Junsele

Tidigare i våras avslöjade Svenska Laikaklubben att vi kommer lotta ut ett hägntest på björn bland våra medlemmar under klubbens Junsele-träff i Juni. Vinnaren blev Titi Broman, Skinnarby (Finland)! Du får ett mail inom kort, stort grattis.

Läs mer

Laikashopen under förändring

Styrelsen i Svenska Laikaklubben har beslutat om att åter ansvara för vår medlemsshop, "Laikashopen". Vi kommer ha den på vår nuvarande hemsida, men vi håller på att arbeta fram den, se vilka produkter vi skall fortsätta att sälja, samt om vi skall ta fram något nytt. 

Läs mer

Nytt Laikablad på väg!

Idag går årets första Laikablad till tryckeriet. Vi vågar nästan lova att det är det mest läsvärda numret någonsin, om inte annat så är det tveklöst det tjockaste numret någonsin! :-) Håll utkik i brevlådan framöver….

Läs mer

Ny Unghundslista och uppfödarstatistik

Ny Unghundslista för Östlaikorna, samt uppdaterade listor för Öst- och västlaikakennlarna gällande Uppfödarstatistik utlagda:

Läs mer

Ett björntest i Junsele lottas ut!

Som vi tidigare tjatat om så har vi sedan hemsidan gjordes om i höstas infört ett digitalt medlemsregister, där vi önskade såväl gamla befintliga medlemmar som nytillkomna att gå in och registrera sig, för att få inbetalningsinstruktioner genom det istället för att få ett inbetalningskort …

Läs mer

Protokollet från årsmötet finns nu på hemsidan!

Årsmötesprotkollet finns nu justerat och klart på hemsidan.

Läs mer

Årets älgprov på hemsidan

Nu finns alla årets prisprov på älg för samtliga tre laikaraser på hemsidan.

Läs mer

3 stycken Neverlost-thermosar är utlottade

Tidigare i vintras utlovade vi i klubben att lotta ut 3 stycken neverlost-thermosar med Svenska Laikaklubben´s logga på bland de som registrerade sig i vårt digitala medlemsregister innan sista januari. De tre vinnarna blev:

Läs mer

Årets vildsvinsprov på hemsidan

Nu finns provsäsongen 2013/14 års vildsvinsprov på hemsidan under Jakt & utställning —> Vildsin—> Jaktprovsresultat.

Läs mer

Valberedningens förslag

Valberedningens förslag till Svenska laikaklubbens årsmöte 2014

Läs mer

VIKTIG INFORMATION TILL ALLA MEDLEMMAR

Under hösten när Svenska laikaklubbens hemsida förnyades så skapades även ett digitalt medlemsregister. Fördelarna är många för dig som medlem och för oss som arbetar inom klubben med det nya medlemsregistret:

Läs mer

Tips till valberedningen?

Klubbmötet 2014 närmar sej, snart är det dags igen!

Läs mer

Förslag till ändring av rasavelsstrategi Östsibirisk laika!

Gå in under fliken Avel, analys och strategi för att läsa mer!

Läs mer

Startfält älgmästerskapet UPPDATERAT

Läs mer här!

Läs mer

Startfält vildsvinsmästerskapet UPPDATERAT

Läs mer här!

Läs mer

Uppdateringarna fortgår med nya hemsidan

Laikaklubbens nya hemsida har ju varit online nu några dagar och i det stora hela har omdömmena varit väldigt positiva vilket är skoj då vi lagt ner mycket jobb på detta projekt.

Läs mer

Nu är den nya hemsidan online!

Vi hoppas den ska motsvara era förväntningar och bli lika bra som vi tror och hoppas att den kommer att bli. Vår klubbsida kommer att bli så bra som vi gör den tillsammans.

Läs mer