Laikanytt

Hoodie-tröjorna är skickade

I måndags och tisdags (27 och 28 oktober) så skickades alla beställda Hoodie-tröjor ut. Vi ber om ursäkt för att det dröjt men hoppas att ni blir nöjda med dom ändå! 

Läs mer

Alternativa färger Hoodietröjorna

Se bifogad bild.

Läs mer

Startfältet på älgmästerskapet

Då var årets startfält till älgmästerskapet klart! Det ser ut att bli ett otroligt starkt startfält och det kommer bli väldigt intressant att följa när Tracker Live-sänder mästerskapet!

Läs mer

Leverans av Hoodie-tröjor

Uppdaterad information till er som beställt Hoodie-tröjor i Laikashopen. 

Läs mer

Jaktprovsregler

Nu börjar det närma sig för älgjakt med allt det roliga omkring. Samtidigt har jaktprovsverksamheten dragit igång på allvar. Som ni alla vet så diskuteras det flitigt om jaktprovsreglerna, nordiska eller icke nordiska. Styrelsen har som i många andra klubbar fått förfrågan vad vi, LAIKAKLUBBEN …

Läs mer

Vinnare Laikalotteriet

Då ska vi se, här kommer vinnarna i Svenska Laikaklubbens lotteri 2014.

Läs mer

Nyhet i Laikashopen

Då kan vi nu erbjuda våra medlemmar att handla skyddsvästen Protector Euro i Laikashopen med vår logga samt ert mobilnummer tryckt på västen.

Läs mer

Laikalotteriet

Lotteriet börjar närma sig dragning. 
Nu på lördag 9 augusti drar vi lotteriet under medlemskvällen.
Det finns ännu lotter kvar att köpa och under lördagen kommer vi att sälja dom lotter som finns kvar i vårt tält bredvid utställnings ringen.
Sista dagen att köpa lotter av mig Niklas …

Läs mer

Ögonlysning Rättvik

Mail från SÄK som inkommit till avelskommittén:

Läs mer

Glädjande siffror

Tidig morgon och en kaffekopp i handen. Inte länge kvar nu innan en efterlängtad premiär för många laikaägare och deras hundar, 1 augusti står ju framför dörren.

Läs mer

Policydokument

Nu finns ett policy-dokument med riktlinjer för styrelsemedlemmar, avelsråd och andra med ansvarsområden utlagt på hemsidan.

Läs mer

"Hoodien" finns nu i Laikashopen

Då finns Hoodien vi gjorde reklam för i senaste numret av Laikabladet ute för beställning/förhandsbokning i Laikashopen!

Läs mer

Är du ny laikaägare?

Är du nybliven laikaägare men inte medlem i Svenska Laikaklubben än?

Läs mer

Nytt Laikablad på G!

Det mesta är klart till nästa nummer av Laikabladet, bara lite finjusteringar kvarstår. Förra numret blev uppskattat och vi har fått mycket positiv feedback kring det, så nu hoppas vi att ni finner detta nummer intressant också!

Läs mer

Laikashopen är igång!

Nu är Laikashopen igång igen i egen regi. Fler produkter kommer med tiden, så håll ut. Men det går bra redan nu att handla t-shirtar och pikétröjor till riktigt bra priser!

Läs mer

Junsele 2014

Hej på er!

Läs mer

LAIKAKLUBBENS LOTTERI 2014

Då var det åter dags för årets lotteri med ett prisbord som är bättre än aldrig förr. Lotteriet är en otroligt viktig inkomstkälla för Svenska Laikaklubben för att vi skall ha råd att anordna alla aktiviteter samt ge ut Laikabladet, så passa på att ge klubben ett bidrag samtidigt som …

Läs mer

Vinnaren av ett björntest i Junsele

Tidigare i våras avslöjade Svenska Laikaklubben att vi kommer lotta ut ett hägntest på björn bland våra medlemmar under klubbens Junsele-träff i Juni. Vinnaren blev Titi Broman, Skinnarby (Finland)! Du får ett mail inom kort, stort grattis.

Läs mer

Laikashopen under förändring

Styrelsen i Svenska Laikaklubben har beslutat om att åter ansvara för vår medlemsshop, "Laikashopen". Vi kommer ha den på vår nuvarande hemsida, men vi håller på att arbeta fram den, se vilka produkter vi skall fortsätta att sälja, samt om vi skall ta fram något nytt. 

Läs mer

Nytt Laikablad på väg!

Idag går årets första Laikablad till tryckeriet. Vi vågar nästan lova att det är det mest läsvärda numret någonsin, om inte annat så är det tveklöst det tjockaste numret någonsin! :-) Håll utkik i brevlådan framöver….

Läs mer