Laikanytt

Tips till valberedningen?

Årsmötet 2015 närmar sej, snart är det dags igen!

Läs mer

Delrevidering av rasavelsstrategin för Östsibirisk laika

Aveln på den östsibiriska laikan går stadigt framåt och goda rasrepresentanter både jaktligt och exteriört kommer fram i en stadig ström. Förutom att producera goda jakthundar leder aveln till att synnerligen goda nedärvare nu är vanligare än vad de tidigare varit.

Läs mer

Motioner

Att motinera är nyttigt, både för hundar, människor och klubbar. Detta gäller även Laikaklubben. Vi i styrelsen försöker att jobba för medlemarnas och rasens bästa. För att kunna utveckla både oss själva och klubbarbetet behövs nya ideer och infallsvinklar. NI medlemar har säkert många …

Läs mer

Efterlysning!

Styrelsen hade förra veckan ett styrelsemöte. En av punkterna var om vi i klubben skall försöka skapa en grupp som kan jobba för klubbben/medlemmarna i jaktprovsverksamheten med dess regler m,m. Styrelsen var eniga att det var ett bra förslag och att vi skulle jobba vidare på detta. Gruppens …

Läs mer

Startfältet på vildsvinsmästerskapet

Då är startfältet på årets vildsvinsmästerskap klart:

Läs mer

Hoodie-tröjorna är skickade

I måndags och tisdags (27 och 28 oktober) så skickades alla beställda Hoodie-tröjor ut. Vi ber om ursäkt för att det dröjt men hoppas att ni blir nöjda med dom ändå! 

Läs mer

Alternativa färger Hoodietröjorna

Se bifogad bild.

Läs mer

Startfältet på älgmästerskapet

Då var årets startfält till älgmästerskapet klart! Det ser ut att bli ett otroligt starkt startfält och det kommer bli väldigt intressant att följa när Tracker Live-sänder mästerskapet!

Läs mer

Leverans av Hoodie-tröjor

Uppdaterad information till er som beställt Hoodie-tröjor i Laikashopen. 

Läs mer

Jaktprovsregler

Nu börjar det närma sig för älgjakt med allt det roliga omkring. Samtidigt har jaktprovsverksamheten dragit igång på allvar. Som ni alla vet så diskuteras det flitigt om jaktprovsreglerna, nordiska eller icke nordiska. Styrelsen har som i många andra klubbar fått förfrågan vad vi, LAIKAKLUBBEN …

Läs mer

Vinnare Laikalotteriet

Då ska vi se, här kommer vinnarna i Svenska Laikaklubbens lotteri 2014.

Läs mer

Nyhet i Laikashopen

Då kan vi nu erbjuda våra medlemmar att handla skyddsvästen Protector Euro i Laikashopen med vår logga samt ert mobilnummer tryckt på västen.

Läs mer

Laikalotteriet

Lotteriet börjar närma sig dragning. 
Nu på lördag 9 augusti drar vi lotteriet under medlemskvällen.
Det finns ännu lotter kvar att köpa och under lördagen kommer vi att sälja dom lotter som finns kvar i vårt tält bredvid utställnings ringen.
Sista dagen att köpa lotter av mig Niklas …

Läs mer

Ögonlysning Rättvik

Mail från SÄK som inkommit till avelskommittén:

Läs mer

Glädjande siffror

Tidig morgon och en kaffekopp i handen. Inte länge kvar nu innan en efterlängtad premiär för många laikaägare och deras hundar, 1 augusti står ju framför dörren.

Läs mer

Policydokument

Nu finns ett policy-dokument med riktlinjer för styrelsemedlemmar, avelsråd och andra med ansvarsområden utlagt på hemsidan.

Läs mer

"Hoodien" finns nu i Laikashopen

Då finns Hoodien vi gjorde reklam för i senaste numret av Laikabladet ute för beställning/förhandsbokning i Laikashopen!

Läs mer

Är du ny laikaägare?

Är du nybliven laikaägare men inte medlem i Svenska Laikaklubben än?

Läs mer

Nytt Laikablad på G!

Det mesta är klart till nästa nummer av Laikabladet, bara lite finjusteringar kvarstår. Förra numret blev uppskattat och vi har fått mycket positiv feedback kring det, så nu hoppas vi att ni finner detta nummer intressant också!

Läs mer

Laikashopen är igång!

Nu är Laikashopen igång igen i egen regi. Fler produkter kommer med tiden, så håll ut. Men det går bra redan nu att handla t-shirtar och pikétröjor till riktigt bra priser!

Läs mer